Meny

Epost:

info@mattplattor.se

Telefon:

090-8200221

 

Mattplattor.se är en del av Interiörhuset i Umeå AB, ett familjeföretag från Norra Sverige. Interiörhuset ägs av Lars och Jerker Sundström som med över 65 års samlad erfarenhet av inredning och inredningsdetaljer, borgar för kvalitet och kunnande. Har ni frågor kontakta oss gärna på info@mattplattor.se

Vilken matta passar mig?

Välj rätt matta efter dina behov.

Alla våra mattor håller hög kvalitet. Så pass hög att de är lämplig även för offentlig miljö. För att underlätta för dig som kund har vi delat in våra mattor i 3 olika kvalitetskategorier. 3+, 4 och 5. Allt för att du ska kunna välja en matta som passar dina behov.

Kvalité 3+

Kvalité heltäckningsmatta

En mycket prisvärd kvalitet. Fungerar mycket bra i t.ex sovrum, barnrum, vardagsrum, inglasade uteplatser, gillestugor, husvagnar, husbilar, sommarstugor, mäss-montrar, vandrarhemsrum, konferensrum och liknande.


Se sortiment 3+.

 

Kvalité 4

Riktigt hög kvalitet. När flera av våra kollegor presenterar en sådan mattplatta, är det med många superlativer. Vi nöjer oss med att berätta att denna märkning borgar för att Ni får ett golv som pallar trycket i många, många år.

Antistatisk och flamskyddad. Fungerar till allt som kvalité 3+ och lämpar sig dessutom till: kontor, kontorslandskap, utrymningsvägar, korridorer, matsal, restauranger, offentlig miljö.

Se sortiment 4.

 

Kvalité 5

Av absolut högsta kvalitet! Klarar givetvis allt som kvalité 3+ klarar. När ett riktigt högtrafikerat golv  efterfrågas, till exempel en butik, så är det dessa som gäller.

Maximal slitstyrka, (man slutar mäta efter att man nått denna klassificering, 33) färgsäker, antistatisk, flamskyddad.

En superprodukt – vi känner till högtrafikerade lokaler där denna kvalitet legat i över 25 år!

Se sortiment 5