Meny

Epost:

info@mattplattor.se

Telefon:

090-8200221

 

Mattplattor.se är en del av Interiörhuset i Umeå AB, ett familjeföretag från Norra Sverige. Interiörhuset ägs av Lars och Jerker Sundström som med över 65 års samlad erfarenhet av inredning och inredningsdetaljer, borgar för kvalitet och kunnande. Har ni frågor kontakta oss gärna på info@mattplattor.se

Heltäckningsmatta offentlig miljö och företag

En heltäckningsmatta på kontoret eller i butiken är ett bra val både för plånboken och känslan i rummet. De mattor vi rekommenderar för offentliga lokaler och företag ser ni nedan.

Klarna faktura för företag

Via Klarna kan vi erbjuda dig som företagare köp via faktura med 30 dagar betalningsvillkor. Vid betalning i kassan väljer ni alternativet Företag. Se nedan.

Betala med faktura och Klarna för företag

Mattplattor vi rekommenderar för offentliga lokaler och företag

Kvalité 4

Riktigt hög kvalitet. En matta både för hemmet och kontoret. När flera av våra kollegor presenterar en sådan mattplatta, är det med många superlativer. Vi nöjer oss med att berätta att denna märkning borgar för att Ni får ett golv som pallar trycket i många, många år. Antistatisk och flamskyddad. Fungerar till allt i  sovrum, barnrum, vardagsrum, inglasade uteplatser, gillestugor, husvagnar, husbilar, sommarstugor, mäss-montrar, vandrarhemsrum, konferensrum och liknande. Den lämpar sig dessutom till: kontor, kontorslandskap, utrymningsvägar, korridorer, matsal, restauranger, offentlig miljö.

New york

Tours

Stripe

Riva

Kvalité 5

Av absolut högsta kvalitet! Klarar givetvis allt som mattplattor med kvalité 3+ och 4  klarar. När ett riktigt högtrafikerat golv  efterfrågas, till exempel en butik, så är det dessa som gäller.

Maximal slitstyrka, (man slutar mäta efter att man nått denna klassificering, 33) färgsäker, antistatisk och flamskyddad. En superprodukt – vi känner till högtrafikerade lokaler där denna kvalitet legat i över 25 år!

Cobra