Meny

Epost:

info@mattplattor.se

Telefon:

090-8200221

 

Mattplattor.se är en del av Interiörhuset i Umeå AB, ett familjeföretag från Norra Sverige. Interiörhuset ägs av Lars och Jerker Sundström som med över 65 års samlad erfarenhet av inredning och inredningsdetaljer, borgar för kvalitet och kunnande. Har ni frågor kontakta oss gärna på info@mattplattor.se

Kan man lägga in en heltäckningsmatta i källaren?

Kan man lägga in en heltäckningsmatta i källaren?
5 december, 2014 Support-five

Svaret på den frågan är ja. Då förutsatt att det är våra mattplattor 50x50cm (textilplattor). Tack vare att det inte är en hel heltäckningsmatta, utan plattor som släpper ut fukten mellan varje platta så passar dessa utmärkt i källarutrymmen.

Med textilplattor på golvet kan du sänka temperaturen i rummet ett par grader och därigenom spara pengar, utan att uppleva att det blivit svalare. Väljer du dessutom en heltäckningsmatta i ull blir skillnaden i upplevelse ännu större.

Heltäckningsmatta som funkar i källare

Textilplattor släpper igenom fukt mellan plattorna vilket gör dem mycket lämpade att lägga i utrymmen där det finns risk för viss fukt. Plattorna stänger inte in fukten. Då till skillnad från en hel heltäckningsmatta. De finns de heltäckande mattor som släpper igenom fukt, men vill man vara på den säkra sidan ska man välja plattor.

Se vårt sortiment

Heltäckningsmatta källare

0 Kommentarer

Lämna ett svar