Meny

Epost:

info@mattplattor.se

Telefon:

090-8200221

 

Mattplattor.se är en del av Interiörhuset i Umeå AB, ett familjeföretag från Norra Sverige. Interiörhuset ägs av Lars och Jerker Sundström som med över 65 års samlad erfarenhet av inredning och inredningsdetaljer, borgar för kvalitet och kunnande. Har ni frågor kontakta oss gärna på info@mattplattor.se

Hur rengör man en heltäckningsmatta?

Hur rengör man en heltäckningsmatta?
10 april, 2016 Mattplattor
Grafitgrå heltäckningsmatta vardagsrum

En bra dammsugare är alltid förutsättningen för ett gott resultat. Har du dessutom ett munstycke med borstvals så är det ännu bättre. Dock räcker en bra dammsugare gott i hemmamiljö. Glöm inte att tömma påsen då och då. En full påse är ofta orsaken till ett dåligt resultat.

Fördelen med mattplattor är också att dammet som alltid finns i ett rum inte virvlar runt och lägger sig på möbler utan lätt kan dammsugas upp.

Skulle du få en fläck på plattan är den i regel lätt att avlägsna. Bra fläckborttaggare finns att köpa. Är fläcken svår kan Du alltid byta en platta. Ha gärna några mattplattor i reserv. Eftersom man endast nöter på cirka 25 % av plattorna i ett rum kan Du byta plattor inom rummet. Kanske en platta med fläck kan bytas mot en platta under skåp eller säng och där den inte synas.